Levering & Verzending

Wanneer word mijn bestelling verstuurd?

We doen steeds onze uiterste best om zo snel mogelijk uw bestelling klaar te maken voor verzenden. Helaas is het niet altijd mogelijk om dezelfde dag te verzenden. Artikels zoals stickers en textiel zijn op maat gemaakt en duurt soms wat langer, afhankelijk van de drukte in onze werkruimte.
Daarnaast zijn er ook artikels zoals wrapfolie en bij-producten zoals surface cleaner en knifeless tape, die veelal rechtstreeks van de groothandel komen, kunnen enigszins vertraging oplopen. Ook hierbij kan u best eerst informeren naar de voorraad en levertermijn.
Omdat er bij maatwerk altijd ontwerp tijd bij komt kijken zijn de levertijden hiervan ook altijd anders. Zonder definitief ontwerp kan er namelijk weinig gezegt worden over wanneer dit geleverd zou worden. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


Levering
Levering vindt plaats middels afname aan het adres van tsm of middels verzending van uw bestelling binnen 5 werkdagen, na ontvangst en inspectie van het product.
Mocht de levertijd de 5 werkdagen overschrijden dan krijgt de koper hierover bericht met een opgave van de reden van vertraging.
Als het product of opgehaald kan worden of is verstuurd wordt de koper hierover ingelicht middels de e-mail.
De opgegeven leveringstermijnen dienen te worden opgevat als een inspanningsverbintenis en worden geacht bij benadering te zijn opgegeven.
Bestellingen die geplaatst worden bij tsm kunnen enige levertijd hebben, bv. als het product niet voorradig is bij tsm maar ook niet bij de betreffende leverancier / fabrikant.
Mocht tsm hierdoor de levering binnen 5 werkdagen niet halen, word de koper hier over bericht middels de e-mail.
Overschrijding van een leveringstermijn geeft de koper niet het recht om op enigerlei schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst, of enig andere actie jegens tsm te starten.
Mocht de nalevering van het product dusdanig lang zijn, kan de koper in goed overleg met tsm de overeenkomst ontbinden.


Verzending
De producten reizen voor risico van tsm-online.nl.
De koper draagt het risico van de producten vanaf het moment waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden.
De koper is gehouden bij aflevering de producten in ontvangst te nemen.
Bij gebreke daarvan worden de producten opgeslagen.
Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze teruggestuurd naar tsm.
In geval de koper de producten geweigerd heeft of ze binnen 2 weken niet heeft afgehaald bij tsm, heeft tsm het recht u een factuur te sturen van de door tsm gemaakte kosten.
Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede waardevermindering.
De kosten bedragen afhankelijk van het betreffende product en onder welke omstandigheden de overeenkomst is aangegaan (opsturen of afhalen) minimaal 25 euro.

© 2019 - 2023 TSM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel