De FAQ

De FAQ.
 

Omdat iedereen wel eens een vraag stelt. Hebben we de meest voor de hand liggende vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

1. Hoe plak ik een sticker?
Het plakken van een sticker lijkt makkelijker dan dat het is. Voor een volledige  uitleg over het plakken van een sticker kun je het beste onze blog hier bekijken.

2. Hoelang is de levertijd?
Al jouw bestelde stickers moeten eerst worden geproduceert. Op deze manier ontvang je altijd een gloednieuwe verse sticker. Dit zorgt er echter voor dat het 1-3 werkdagen kan duren voordat je bestelling klaar ligt voor verzending. Het moment dat een bestelling volledig is geproduceert zal het worden verzonden. de bezorging kan ook nog 1-3 werkdagen duren. Het kan dus 6 werkdagen duren voordat jij je bestelling mag ontvangen. Uiteraard doen we ons best om altijd zo spoedig mogelijk te leveren.

3. Hoe zijn de verzendkosten berekent?
De verzendkosten die je betaald kunnen soms hoger zijn dan alleen de frankering. Wij rekenen namelijk graag maar 1x handelingskosten per bestelling ipv per artikel. Dit maakt onze producten uiteindelijk dus een stuk voordeliger & eerlijker voor jou ;)

4. Waarom plakt mijn sticker niet?
Er kunnen een aantal redenen zijn waarom een sticker niet hecht. Voor een volledige uitleg over het plakken van een sticker kun je het beste onze blog bekijken "hoe plak ik een sticker?" 

5.Hoe verwijder ik gemakkelijk mijn stickers of wrap?
WARMTE! Om stickers te verwijderen kun je het beste warmte gebruiken, hierdoor wordt de vinyl rekbaarder en scheurt
het een stuk minder snel. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een verföhn of stomer. Wel oppassen dat de ondergrond de warmte kan verdragen natuurlijk.

6. Wat zijn juiste ontvetters?
De juiste ontvetters zijn producten die geen vet achterlaten. Zoals bijvoorbeeld alcohol of ammonia. Gebruik NOOIT "ontvetters" die bedoelt zijn als schoonmaakproduct zoals Dasty of Glassex. Als je wilt controleren of de ondergrond juist ontvet is. Kun je na het ontvetten gemakkelijk even voelen met de vinger of er nog vet op zit. Indien de ondergrond vettig aanvoelt is de ondergrond nog niet juist ontvet.

7. Doen jullie ook ramen tinten?
Nee.

8. Wat kost het om mijn auto te laten wrappen?
Dat verschilt heel erg per auto, folie en alle bijkomende wensen. Indien je een auto wilt laten wrappen kun je het beste even een mail sturen naar info@tsm-online.nl met alle wensen. Houdt er wel rekening mee dat het wrappen van een auto niet de goedkoopste oplossing is. Het wrappen van een auto begint bij een prijs vanaf €1500. Wij zijn helaas niet in de mogelijkheid om tweewielers te voorzien van een wrap.

9. Leveren jullie ook custom logo stickers?
Jazeker. Vraag hier een offerte aan.

10. Waarom zou ik voor TSM-ONLINE.NL kiezen?
Wij leveren de professionele kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij leveren uitsluitend kwaliteit folie (avery 800 serie) die jarenlang mee gaat en zeer hufter-proof is. Daarnaast vragen wij daar zeer scherpe prijzen voor. Ook staan wij voor een zeer persoonlijke service.

11. Doen jullie ook sponsoring?
Nee.

12. Ik kan niet de juiste maat sticker bestellen. Kunnen jullie dit wel leveren?
Afhankelijk van de wensen hebben wij in 90% van de gevallen een passende oplossing.

13. Leveren jullie ook grotere oplage stickers?
Uiteraard leveren wij ook stickers in bulk. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar. Mail je wensen naar info@tsm-online.nl en we zullen z.s.m contact met je opnemen.

14. Kan ik mijn stickers retourneren?
Nee, helaas is retourneren niet mogelijk, omdat het gaat om maatwerk dat specifiek voor jou gemaakt word. 

15. Ik ben niet tevreden. wat nu?
Mocht er iets zijn waar je niet tevreden over bent dan kun je mailen naar info@tsm-online.nl en dan bedenken we samen een manier om de gemoedstoestand te verbeteren ^^

16. Hoe kan ik het beste contact opnemen met jullie?
Mail. Het beste kun je ons mailen op info@tsm-online.nl. Ook kun je ons whatsappen op 06-46 545 298. LET OP! we zijn een klein bedrijf dat niet de hele dag tijd heeft om de telefoon op te nemen. Bellen doen we dan ook alleen op  afspraak

17. Wanneer kan ik het beste contact met jullie opnemen?
De meeste kans op een reactie heb je natuurlijk door de weeks! Wij vinden het fijn om op de normale kantooruren te
werken. van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Dit geeft echter geen garanties dat we altijd tijd hebben om
binnen een paar uur te reageren.

 

© 2019 - 2023 TSM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel